Илиана Смилянова
+359 (0) 888 70 36 50

Курс по таро. Таро практика

Курс по таро

Тече записване за Курс по таро. Курсът е на три нива. Първото ниво ще се проведе на 28 и 29 септември 2019, събота и неделя, вторият модул - на 26 и 27 октомври 2019, събота и неделя, а третият - на 23 и 24 ноември 2019, събота и неделя, в София.

Въпроси и записване - на e-mail ilsmile@abv.bg и на телефон +359888703650, Илиана Смилянова.

На 29 ноември 2018, четвъртък, от 18.30 до 21.00 ч., в София в Ellinor's House на ул. Цар Асен 33 ще се проведе среща на тема

Време за ревизия – да си тръгнем с даровете на 2018

Ще се срещнем отново в уютната атмосфера на Ellinor's house, за да споделим вдъхновението и даровете, които всеки от нас е придобил и споделил през отиващата си година.

Както винаги, ще си поговорим за доста неща, предвидени и непредвидени. Например за това защо и с какво са изпитание за всички нас празниците, които толкова очакваме и за които се подготвяме; за това кое е сърцето на Коледа и кой е най-добрият коледен подарък; за страха и смелостта да се отделяме, а понякога и да се разделяме; за куража да поемем властта там, където тя ни принадлежи, и да пуснем контрола на онова, което всъщност иначе контролира нас; за края, който ни освобождава и е родител на новото в живота ни; за прошката, без която се превръщаме в надзиратели и затворници на спомените и неизцелените си рани.

И тъй като обединението в любовта прави силата, ще се вдъхновяваме взаимно и ще си помагаме с Таро и Цветята на Бах – две целебни системи, които, използвани по любящ начин, нежно и неусетно ни подпомагат в споделения ни път към светлината, от която всеки един от нас е неотменна и незаменима част.

Вход: 25лв
Местата са ограничени. Необходимо е предварително записване на тел: 0879912405, съобщение във фейсбук или на ellinorshouse@gmail.com

Среща в Бургас с Таро и Цветята на Бах

На 26 и 27 януари 2019 в Бургас ще се срещнем, за да си поговорим за същността на Таро и Цветята на Бах - две целебни системи, които по различен начин и с различни средства ни помагат да възстановим и да поддържаме хармонията в себе си и в живота си и да откриваме верните стъпки по Пътя.

На 26 януари, събота, ще поставим във фокуса на вниманието си Таро и архетипните му огледала, в които ще се оглеждаме.

Таро е символна система, която ни предоставя ключове не толкова за разгадаване на миналото и бъдещето ни, колкото за пътуване навътре, за осъзнаване на онези дарове, които всеки от нас носи със себе си и които всеки, съзнателно или несъзнателно, се стреми да прояви – за свое и за общо благо.

Ще поговорим за структурата на Таро, за различни начини, по които можем да използваме символите на тази система като средство за хармонизиране и за намиране на верния за нас път.

Ще си изтеглим Таро карта на годината, която може да бъде важен индивидуален ориентир за всеки в годишното му пътуване през 2019. Ще си поговорим и за рождената карта Таро, която символно онагледява качеството и на времето, в което сме родени, и на самите нас.

На 27 януари, неделя, ще говорим за Цветята на Бах и за целебните възможности на тази система. Създадена от Едуард Бах през миналия век, основана на есенции от цветове на растения от висок порядък, тази целебна система по нежен начин ни подпомага да възстановим, да изцелим прекъснатата или нехармонична връзка със себе си и с другите, да открием вътрешни блокажи, които пораждат у нас гняв, страх, отчаяние, безверие, безлюбие, умора, зависимости и така ни пречат да (се) обичаме и да се радваме на живота. Ще потърсим начини за възстановяване на хармонията ни чрез трансформиране на мисловни и емоционални модели и блокажи.

Основана на принципи като Освободи себе си и Високото лекува ниското, Цветята на Бах не насочват силата ни в борба срещу „врага“, а ни помагат да открием силата зад слабостта, смелостта отвъд страха, любовта отвъд омразата и безчувствието.

И през двата дни ще задаваме въпроси и ще търсим собствените си отговори. За да можем да се освободим от нагласи, убеждения и представи, които се разминават с вътрешната ни истина и ни отдалечават от същността ни. За да си дадем възможност да си припомним ценно знание, което всеки от нас носи със себе си, да се доближим до центъра си и да хармонизираме и себе си, и онова, до което се докосваме.

Събота: 10.00 – 17.00 с един час обедна почивка

Неделя: 10.00 – 14.30.

Място на провеждане: Бургас, ул. „Иван Вазов“ 57, ет.2 - Студио „Идзин“

Цена: За участие в събота 90 лв.

В неделя - 70 лв.

При участие в събота и неделя: 140 лв.

Записване за участие на тел. 0884 022990, Мариана Вълчева.

Изисква се предварително заплащане на стойността на желания курс.

Краен срок за записване: 21.01.2019г.

Iliana Smilyanova

Тази книга предоставя на читателя възможност, с помощта на символите в ТАРО, да потърси, да открие и да използва вътрешни, висши опорни точки, светли ориентири в своето житейско пътуване - през съответните ден, месец, година, при търсене на отговора на актуален въпрос, при процес на себепознание и самоанализ, при стремеж към синхронизиране на вътрешните и външните условия и процеси...

Последвайте себе си в това пътуване навътре. Защото всяко пътуване е пътуване за завръщане.