Илиана Смилянова
+359 (0) 888 70 36 50

Курс по таро. Таро практика

Курс по таро

Тече записване за Курс по таро. Курсът се състои от три нива, които ще се проведат съответно:

- първото ниво на 28 и 29 септември 2019, събота и неделя;

- второто ниво на 26 и 27 октомври 2019, събота и неделя;

- третото ниво на 23 и 24 ноември 2019, събота и неделя, в София.

Въпроси и записване - на e-mail ilsmile@abv.bg и на телефон +359888703650, Илиана Смилянова.

На 12 март 2019 година, вторник, от 18.30 до 20.30 ч. в София в Ellinor's House на ул. Цар Асен 33 ви каня на разговор на тема

За автосаботажа или кой е "врагът в моето легло"

Всеки от нас среща по пътя си трудности. И всеки от нас има силата да ги преодолее и да продължи нататък по-смел, по-здрав, по-силен, по-светъл.

Случва се обаче да заседнем някъде, да зациклим в капана на видими и скрити навици и зависимости, които ни объркват, крадат времето и енергията ни и отнемат силата ни.

На тази среща ще потърсим заедно отговор на въпроса, как си пречим, как саботираме сами себе си, кое е онова убеждение, онзи модел на мислене, на отношение към себе си и другите, който ни спъва отново и отново и ни пречи да надраснем старото си аз, старата си представа за себе си и за света.

Ще търсим и общовалидни ориентири, но най-вече актуални индивидуални отговори – отново с помощта на таро и цветята на Бах, но и не само.

Защото там, където се събираме с отворени ум и сърце и с добри намерения, и стените помагат...
За да се доверим – на себе си, един на друг и на живота, и да се отворим за онова, което е.

Вход: 25лв.

Местата са ограничени. Необходимо е предварително записване на тел: 0879912405, лично съобщение във фейсбук или на ellinorshouse@gmail.com.

Iliana Smilyanova

Тази книга предоставя на читателя възможност, с помощта на символите в ТАРО, да потърси, да открие и да използва вътрешни, висши опорни точки, светли ориентири в своето житейско пътуване - през съответните ден, месец, година, при търсене на отговора на актуален въпрос, при процес на себепознание и самоанализ, при стремеж към синхронизиране на вътрешните и външните условия и процеси...

Последвайте себе си в това пътуване навътре. Защото всяко пътуване е пътуване за завръщане.