Илиана Смилянова
+359 (0) 888 70 36 50

Дневник за събуждане

Автор: Илиана Смилянова
0 Карти
Размери: 21,5х14см

Книга, издадена 2021 г.
232 страници
Твърда корица

Този Дневник за събуждане (който ще можете да започнете, когато вие решите) ще обхваща една цяла календарна година - за всяка от 52-те седмици, посветени на 52 теми, подбрани и съчетани съвсем неслучайно (например Среща с интуицията, Време за себе си, Без излишни само/обвинения, Освобождаване от автосаботажи, Приятелство, Целебна връзка с емоциите, Осмеляване, Обич към тялото и много други), ще бъдете предизвикани да творите: да отговаряте на въпроси, да довършвате изречения, да си спомняте спомени, да мечтаете, да благоДАРите… Да се вглеждате и вслушвате навътре, в себе си. Да откривате и да изваждате на светло свои скрити съкровища, които сте забравили или не подозирате, че притежавате. Една година, в която, бидейки внимателни към себе си и към света, ще сглобявате картини от своя житейски пъзел, ще се радвате, чувствате, размишлявате. Ще се хармонизирате и ще случвате по новому - себе си, отношенията си, живота си.
“Дневник за събуждане” е една написана с внимание и грижа нежна и човеколюбива книга - която вие трябва да допишете. За да може тя, с вашето сътрудничество, с вашето съавторство, да ви помогне да отворите душата, ума, сърцето и тялото си за светлината. Онази светлина, която има нужда от нас, за да расте и да променя и нас, и всичко, до което се докосваме.

tl_files/shop_images/books/dnevnik_inside3.png

Поръчка на или на +359(0)888 703 650.
Цена: 40 лв.
В наличност

Iliana Smilyanova

Тази книга предоставя на читателя възможност, с помощта на символите в ТАРО, да потърси, да открие и да използва вътрешни, висши опорни точки, светли ориентири в своето житейско пътуване - през съответните ден, месец, година, при търсене на отговора на актуален въпрос, при процес на себепознание и самоанализ, при стремеж към синхронизиране на вътрешните и външните условия и процеси...

Последвайте себе си в това пътуване навътре. Защото всяко пътуване е пътуване за завръщане.