Илиана Смилянова
+359 (0) 888 70 36 50

Таро на Райдър-Уейт стандартен формат Син - Rider Waite Tarot Standard Blue

Автор: Артър Уейт и Памела Колман Смит
78 Карти
Размери: 70х120 мм

tl_files/shop_images/books/waite-standart-blue.PNG

Тарото на Райдър-Уейт, нарисувано от Памела Колман Смит, се е превърнало в своеобразно олицетворение на тарото изобщо. Позитивната нагласа и конструктивното мислене тук са уловени и предадени чрез достъпни символи, които говорят на всеки човек. В днешно време тази колода може да се превърне в извор на сила и вдъхновение, с които да се посрещнат предизвикателствата на нашия свят. Милиони са почитателите на тази колода и техният брой непрекъснато расте.
В този вариант на гърба на картите е изобразен символ роза-кръст на син фон, което препраща към членството на Артър Уейт и Памела Колман Смит в ордена на Златната зора.
Колодата е на английски език.

Поръчка на или на +359(0)888 703 650.
Цена: 31 лв.
В наличност

Iliana Smilyanova

Тази книга предоставя на читателя възможност, с помощта на символите в ТАРО, да потърси, да открие и да използва вътрешни, висши опорни точки, светли ориентири в своето житейско пътуване - през съответните ден, месец, година, при търсене на отговора на актуален въпрос, при процес на себепознание и самоанализ, при стремеж към синхронизиране на вътрешните и външните условия и процеси...

Последвайте себе си в това пътуване навътре. Защото всяко пътуване е пътуване за завръщане.