Илиана Смилянова
+359 (0) 888 70 36 50

Курс по таро. Таро практика

Курс по таро

Тече записване за Курс по таро. Курсът се състои от три нива, които ще се проведат съответно:

- първото ниво на 28 и 29 септември 2019, събота и неделя;

- второто ниво на 26 и 27 октомври 2019, събота и неделя;

- третото ниво на 23 и 24 ноември 2019, събота и неделя, в София.

Въпроси и записване - на e-mail ilsmile@abv.bg и на телефон +359888703650, Илиана Смилянова.

Липсата на граници е най-голямото ограничение

На 4 юни 2019, вторник, в Elinor’s House отново ще се съберем, за да си поговорим този път за границите – личните, семейните; за това как можем да се разболеем, но и да се оздравим с тяхна помощ. Ще потърсим ориентири и за това как да намираме вярното отстояние между нас – за да не охладняват и замръзнат отношенията ни, но и да не прегарят в огъня помежду ни.

Ще говорим и за обмена, в който участваме – видимия и невидимия, и за най-благодатното, но и често най-трудното общуване – с най-близките ни.

Ще проверим докъде сме с умението да отказваме – и на другите, и на себе си. Умеем ли да казваме простичката дума НЕ, толкова любима на малките деца - за да не превръщаме себе си в слуги, но и да не ставаме, по думите на Вазов, „с чужди драг, вкъщи – враг“.

Отново ще си помагаме взаимно, за да черпим от живото вдъхновението, което ни свързва. Защото „ако знаеш как да слушаш, всеки е гуру.“ (Баба Рам Дас)

Вход: 25лв
Местата са ограничени. Необходимо е предварително записване на тел: 0879912405, лично съобщение във фейсбук или на ellinorshouse@gmail.com

Себеповдигане

Таро практикум

На 2 юни 2019, неделя, ще се проведe таро практикум, в който могат да участват завършилите и трите модула на курса по таро.

Основната задача в тези практикуми е затвърждаването и надграждането на наученото в трите модула на курса чрез споделяне на опит и нова информация, както и практикуването, работата с таро като система за себепознание и себеразвитие, като начин да бъдем полезни на себе си и на другите.

Записване на e-mail ilsmile@abv.bg или на телефон +359(0)888703650 - Илиана Смилянова.

Iliana Smilyanova

Тази книга предоставя на читателя възможност, с помощта на символите в ТАРО, да потърси, да открие и да използва вътрешни, висши опорни точки, светли ориентири в своето житейско пътуване - през съответните ден, месец, година, при търсене на отговора на актуален въпрос, при процес на себепознание и самоанализ, при стремеж към синхронизиране на вътрешните и външните условия и процеси...

Последвайте себе си в това пътуване навътре. Защото всяко пътуване е пътуване за завръщане.