Илиана Смилянова
+359 (0) 888 70 36 50

Курс по таро. Курс за цветята на Бах. Таро практика


Курс за цветята на Бах online

Тече записване за онлайн КУРС ЗА ЦВЕТЯТА НА БАХ.

Курсът ще се проведе в продължение на четиринадесет срещи на живо в платформата zoom, веднъж седмично от 19.00 до 21.00 ч. 

Началната дата на курса ще се определи при сформирането на група от желаещи. 

Обучението ще включва последователно преподаване на всички 38 есенции и емоционално-мисловните състояния, които те хармонизират, последвано от практическа част - начин на приемане, създаване на комбинации, целебни изречения към всяка есенция и други.

Информация и записване на e-mail ilsmile@abv.bg и на телефон +359888703650.

Цветята на Бах са 38 есенции от цветове на растения (с едно изключение), които ни предоставят нежен, достъпен и безопасен начин да се погрижим за себе си, да хармонизираме чувствата и мислите си, да си помогнем навреме, да постигнем баланс в себе си, в отношенията, в живота си. Те са средство да се свържем отново с вътрешния си учител и лечител, да не пилеем ненужно времето и енергията си. Нежен и любящ метод да дойдем на Себе си.

Повече за Цветята на Бах можете да прочетете тук.


Iliana Smilyanova

Тази книга предоставя на читателя възможност, с помощта на символите в ТАРО, да потърси, да открие и да използва вътрешни, висши опорни точки, светли ориентири в своето житейско пътуване - през съответните ден, месец, година, при търсене на отговора на актуален въпрос, при процес на себепознание и самоанализ, при стремеж към синхронизиране на вътрешните и външните условия и процеси...

Последвайте себе си в това пътуване навътре. Защото всяко пътуване е пътуване за завръщане.