Илиана Смилянова
+359 (0) 888 70 36 50

Курс по таро. Курс за цветята на Бах. Практика


Въведение в ТАРО - кратък курс във Велико Търново

На тази среща ще съчетаем теорията с практиката. Ще говорим за възможностите на таро, за структурата на тази целебна система, за особеностите на всяка една от основните групи таро карти (Старшите аркани като учители, Младшите аркани като помощници, Фигурните карти като служители).

Ще теглим карти, ще се оглеждаме в техните огледала и ще се учим да разпознаваме техните целебни послания. Ще търсим ориентири как да опознаваме и как да напредваме в тази необятна територия на символи, числа, знаци, видими и невидими. Ще говорим за Рождената карта таро на всеки от участниците като важен ориентир за разпознаване и за разгръщане на потенциала му.

Ще разширяваме целебно представата си за себе си и за света - с усилие, но без насилие, с игра, бавно и забавно, с помощта на таро - изкуството да си спомняме и да се опомняме, да се вглеждаме и да провиждаме, през и отвъд картите, в разума и в сърцето си, да черпим светлина от библиотеката на мъдростта, която всеки от нас носи у себе си.

Водещ: Илиана Смилянова

Кога: 4 март 2023, събота, от 11.00 до 18.00 ч.

Къде: Ателие за творчество и терапия "Нюанси" - В. Търново, ул. "В. Левски" 9, ет. 3

Цена за участие: 120 лв.

За информация и записване: Виржини Стефанова, 0889 240416


Въведение в Цветята на Бах - кратък курс във Велико Търново

На тази среща ще си говорим за Цветните есенции на Едуард Бах, за техните дарове и възможности. Ще опознаваме обзорно отделните седем групи от есенции, техния произход и предназначение, ще изследваме историята, смисъла и възможностите на тази достъпна и нежна система за хармонизиране на мислите, чувствата и емоциите ни, на взаимоотношенията, на живота ни в цялост.

В цветните есенциите на Бах ще търсим целебни ориентири за здравето, което е естественото състояние на всяко живо същество и което е много повече от здраво тяло. Ще изследваме какво нарушава баланса ни и отваря вратата на кризата, какъв е нейният смисъл, нейното послание, как да подкрепяме и да подпомагаме себе си с помощта на тези нежни и безвредни, но същевременно ценни и резултатни помощници, каквито са Цветята на Бах.

Ще се ориентираме как, с тяхната нежната помощ, да сме в хармония с душата си, да се справяме с житейски предизвикателства, да разчитаме на себе си, да запазваме присъствие на духа, да подхранваме хармонията и радостта в живота си (и не само в своя). 

Ще учим чрез припомняне как да се грижим добре за себе си - защото един от най-ценните дарове, които можем да направим на себе си и близките си, е да бъдем здрави, радостни, вдъхновени, на пътя на любовта.

Водещ: Илиана Смилянова

Кога: 5 март 2023, неделя, от 10.00 до 17.00 ч.

Къде: Ателие за творчество и терапия "Нюанси" - В. Търново, ул. Васил Левски 9, ет. 3

Цена за участие: 120 лв.

За информация и записване: Виржини Стефанова, 0889 240416


Курс по таро

Тече записване за КУРС ПО ТАРО. Курсът ще се проведе в София и се състои от три нива, които ще се бъдат съответно:

- първото ниво на 7 и 8 октомври 2023,събота и неделя;

- второто ниво на 11 и 12 ноември 2023, събота и неделя;

- третото ниво на 9 и 10 декември 2023, събота и неделя.

Въпроси и записване - на e-mail ilsmile@abv.bg и на телефон +359888703650, Илиана Смилянова


 

Iliana Smilyanova

Тази книга предоставя на читателя възможност, с помощта на символите в ТАРО, да потърси, да открие и да използва вътрешни, висши опорни точки, светли ориентири в своето житейско пътуване - през съответните ден, месец, година, при търсене на отговора на актуален въпрос, при процес на себепознание и самоанализ, при стремеж към синхронизиране на вътрешните и външните условия и процеси...

Последвайте себе си в това пътуване навътре. Защото всяко пътуване е пътуване за завръщане.