Илиана Смилянова
+359 (0) 888 70 36 50

Курс по таро. Курс по Цветята на Бах. Таро практика

Седем целебни истории

От 10 ноември до 22 декември в продължение на седем поредни вторници, от 19.00 до 21.00 ч., ще се проведат седем онлайн срещи под надслов Седем целебни истории.

Всяка среща ще бъде на определена архетипна тема, като: Глупакът - главният герой и в моята приказка, Вината - а сега накъде, Смъртта - край или раждане наобратно, Любов или зависимост, Болест, лечение и изцеление, Аз и съдбата ми. Ще онагледяваме процеса на търсене и намиране с архетипите на таро и с вълшебните енергии на Цветята на Бах.

Цената на целия семинар е 200 лв. Цената на една отделна беседа е 35 лв. 

Въпроси и записване на e-mail ilsmile@abv.bg и на телефон +359888703650.

3 пент

Курс по Цветята на Бах

Тече записване за Курс по Цветята на Бах. Курсът ще се проведе в София и се състои от три нива, които ще се проведат съответно:

- първото ниво на 20 и 21 февруари 2021, събота и неделя;

- второто ниво на 20 и 21 март 2021, събота и неделя;

- третото ниво на 17 и 18 април 2021, събота и неделя.

Въпроси и записване - на e-mail ilsmile@abv.bg и на телефон +359888703650, Илиана Смилянова.

Цветята на Бах са 38 есенции от цветове на растения (с едно изключение), които ни предоставят нежен, достъпен и безопасен начин да се погрижим за себе си, да хармонизираме чувствата и мислите си, да си помогнем навреме, да постигнем баланс в себе си, в отношенията, в живота си. Те са средство да се свържем отново с вътрешния си учител и лечител, да не пилеем ненужно времето и енергията си.

Повече за Цветята на Бах можете да прочетете тук.


Iliana Smilyanova

Тази книга предоставя на читателя възможност, с помощта на символите в ТАРО, да потърси, да открие и да използва вътрешни, висши опорни точки, светли ориентири в своето житейско пътуване - през съответните ден, месец, година, при търсене на отговора на актуален въпрос, при процес на себепознание и самоанализ, при стремеж към синхронизиране на вътрешните и външните условия и процеси...

Последвайте себе си в това пътуване навътре. Защото всяко пътуване е пътуване за завръщане.