Илиана Смилянова
+359 (0) 888 70 36 50

Курс по таро. Курс по Цветята на Бах. Таро практика

В края преди началото – среща с Таро,

Цветята на Бах и Илиана

На 26 ноември 2019, вторник, от 18.30 до 20.30 ч., ще се срещнем отново в Ellinor's House, за да потърсим вдъхновение от себе си през годината, която скоро ще оставим зад гърба си. Ще споделим изпитанията, даровете и предизвикателствата й за всекиго от нас. 

С помощта на магичните архетипи на таро ще потърсим всеки своя целебна гледна и опорна точка, с помощта на която да съумеем да затворим хармонично годишната врата на 2019 и да продължим напред с обич и благодарност.

С нежната енергия на Цветята на Бах ще укрепим вътрешната си яснота, за да можем да разпознаем съкровищата, които сме оставили зад себе си и които ще дадат плодове в дните и нощите, които, още неродени, търпеливо ни очакват.

И както е препоръчително и в живота, ще се оставим да бъдем изненадани от онова, което имаме да си кажем – и на себе си, и един на друг. За да се повдигнем заедно и да се разделим по-светли и по-смели, отколкото сме се срещнали.

Вход: 30 лв
Необходимо е предварително записване на тел: 0879912405, съобщение във фейсбук или на ellinorshouse@gmail.com

Целебен календар за 2020

На 1 декември, неделя, отново ще се съберем, за да изработим своя пореден целебен таро-календар, този път за 2020. Със същата радостна задача ще се съберем и на 7 декември, съботаАко искате да се включите в една от двете групи, моля звъннете ми или ми пишете съобщение/имейл.

3 пент

Курс по Цветята на Бах

Тече записване за Курс по Цветята на Бах. Курсът ще се проведе в София и се състои от три нива, които ще се проведат съответно:

- първото ниво на 8 и 9 февруари 2020, събота и неделя;

- второто ниво на 14 и 15 март 2020, събота и неделя;

- третото ниво на 11 и 12 април 2020, събота и неделя.

Въпроси и записване - на e-mail ilsmile@abv.bg и на телефон +359888703650, Илиана Смилянова.

Повече за Цветята на Бах можете да прочетете тук.

Iliana Smilyanova

Тази книга предоставя на читателя възможност, с помощта на символите в ТАРО, да потърси, да открие и да използва вътрешни, висши опорни точки, светли ориентири в своето житейско пътуване - през съответните ден, месец, година, при търсене на отговора на актуален въпрос, при процес на себепознание и самоанализ, при стремеж към синхронизиране на вътрешните и външните условия и процеси...

Последвайте себе си в това пътуване навътре. Защото всяко пътуване е пътуване за завръщане.