Илиана Смилянова
+359 (0) 888 70 36 50

Курс по таро. Курс за цветята на Бах. Практика


3 пент

Курс по Цветята на Бах

Тече записване за Курс по Цветята на Бах. Курсът ще се проведе в София и се състои от три нива, които ще се проведат съответно:

- първото ниво на 18 и 19 февруари 2023, събота и неделя;

- второто ниво на 18 и 19 март 2023, събота и неделя;

- третото ниво на 22 и 23 април 2023, събота и неделя.

Въпроси и записване - на e-mail ilsmile@abv.bg и на телефон +359888703650, Илиана Смилянова.

Цветята на Бах са 38 есенции от цветове на растения (с едно изключение), които ни предоставят нежен, достъпен и безопасен начин да се погрижим за себе си, да хармонизираме чувствата и мислите си, да си помогнем навреме, да постигнем баланс в себе си, в отношенията, в живота си. Те са средство да се свържем отново с вътрешния си учител и лечител, да не пилеем ненужно времето и енергията си.

Повече за Цветята на Бах можете да прочетете тук.


Таро календар за 2023 - среща във Велико Търново

На 5 ноември 2022 (събота) във Велико Търново ще се съберем, за да създадем всеки свой Целебен таро календар за предстоящата 2023 година. Ще търсим подсказки през целебни системи като таро, нумерология, цветята на Бах. Ще се опознаваме, ще споделяме, ще се вдъхновяваме - за да намерим общи и индивидуални ориентири, вътрешни и външни, които като че сега са ни нужни повече от всякога, и за да подпомогнем себе си с вяра да отворим новата годишна житейска страница. Ще подхраним желанието си за учене, ще укрепим сътрудничеството между личността и душата ни, ще подкрепим растежа - своя и на онези, с които животът сега и занапред ще ни среща. 

Всеки от участниците ще получи календар и необходимите за неговото сътворяване и случване през годината указания и материали.

Водещ: Илиана Смилянова

Местата са ограничени.

Мястото на срещата ще бъде уточнено допълнително.

Цена за участие: 120 лв

За допълнителна информация и записвания: 

0889 240416 Виржини Стефанова


 

Iliana Smilyanova

Тази книга предоставя на читателя възможност, с помощта на символите в ТАРО, да потърси, да открие и да използва вътрешни, висши опорни точки, светли ориентири в своето житейско пътуване - през съответните ден, месец, година, при търсене на отговора на актуален въпрос, при процес на себепознание и самоанализ, при стремеж към синхронизиране на вътрешните и външните условия и процеси...

Последвайте себе си в това пътуване навътре. Защото всяко пътуване е пътуване за завръщане.