Илиана Смилянова
+359 (0) 888 70 36 50

Курсове по таро и за цветята на Бах. Практикуми. Събития на живо и онлайн


3 пент

Курс по Цветята на Бах

Тече записване за Курс по Цветята на Бах. Курсът ще се проведе в София и се състои от три нива, които ще се проведат съответно:

- първото ниво на 17 и 18 февруари 2024, събота и неделя;

- второто ниво на 16 и 17 март 2024, събота и неделя;

- третото ниво на 13 и 14 април 2024, събота и неделя.

Въпроси и записване - на e-mail ilsmile@tarotbg.com  и на телефон +359888703650, Илиана Смилянова.

Цветята на Бах са дар за нас, хората, от целебни 38 есенции от цветове на растения (с едно изключение), които ни предоставят нежен, достъпен и безопасен начин да се грижим за себе си, да хармонизираме чувствата и мислите си, да си помагаме навреме, да постигаме баланс в себе си, в отношенията, в живота си. Те са средство да се свържем отново с душата си, с вътрешния си учител и лечител, да не пилеем ненужно времето и енергията си, да творим с радост и да намираме леко верния път навътре и навън.

Повече за Цветята на Бах можете да прочетете тук.


Iliana Smilyanova

Тази книга предоставя на читателя възможност, с помощта на символите в ТАРО, да потърси, да открие и да използва вътрешни, висши опорни точки, светли ориентири в своето житейско пътуване - през съответните ден, месец, година, при търсене на отговора на актуален въпрос, при процес на себепознание и самоанализ, при стремеж към синхронизиране на вътрешните и външните условия и процеси...

Последвайте себе си в това пътуване навътре. Защото всяко пътуване е пътуване за завръщане.